Program 2017

Årets program finns här för nedladdning.

Sofielundsprogrammet

 

ÅTERSEENDETS GLÄDJE

I sommarens program hittar vi många namn på ”ungdomar” från Sala som återkommit hit och nu delar med sig av sina gåvor på Sofielund. Bengt Kyllinge, Mirjam Näslund, Erik Hultby, Sara Klintemyr, Morgan Lorentzon, Daniel Axelsson, Andreas Rosén, Johanna Backman och Erik Jogensjö har alla delar av sina rötter i Sala. Marcus och Lovisa Furingsten har anknytning genom föräldrarna Anita och Agne Furingsten. Det är är en stor glädje att få lyssna till alla dessa i sommarens Gudstjänster och programkvällar.
FRÄLSNINGSARMÉN FÖRGYLLER SOFIELUND

Att sommarens program ser intressant ut beror bl.a. på att vi samarbetar med Frälsningsarmén.
De bidrar till programmet vid sju olika tillfällen. Det betyder att vi får fyra onsdagskvällar i juli då Arméns folk sjunger och vittnar. Det betyder att Marina Bratterud svarar för en Gudstjänst. Och det betyder att vi får lyssna till Västeråskårens Brass-ensemble vid ett tillfälle.
Inte minst betyder det att vi får lyssna till Daniel Viklund vid fem tillfällen! Denne uppskattade sångare och predikant är ofta kallad till konferenser i olika sammanhang i hela landet. Vi kan skatta oss lyckliga på Sofielund som får höra Daniel vid så många tillfällen!

 

MYCKET FRÅN VÅR BYGD I SOMMAR

Talar- och sångarlistan på Sofielund består i övrigt av folk från vår egen bygd. Sala Gospel, Samuel Folke, Hanke Joneklav, Ewa Axelsson, Guds Glädje med Carl-Olov Hultby, Åke Olofsson, Gospel Ladies, Marina Hermansson, Helena Pettersson och Peter Lindné är alla kända Sala-profiler. Lägg därtill Curt Fernros från Västerfärnebo och Team Gideon från Avesta så är bygden väl representerad på Sofielund. Enda undantaget: Stanley Karlman från Blekinge förstärker Guds Glädje, eftersom han då passerar Sala på sin semesterresa.
SPÄNNANDE BARN-SPECIAL

Årets höjdpunkt för barnen blir besöket av TV 4-Gladiatorn Hillevi, lördagen 5/8. Hon har deltagit i TV-programmen och kämpat med framgång med sin vältränade kropp.
Hillevi och några Sofielunds-Gladiatorer kommer att utmanas av barnen. Och givetvis blir det sång och fika plus att Hillevi kommer att berätta om sin tro på Jesus. Ett topp-tillfälle särskilt för barnen!

 

BÖNHUSET INVIGS

Nytt för denna sommar är Lusthuset som flyttats till Sofielund. Det är främst tänkt som en plats för bön, samtal och stillhet. Därav namnet, Bönhuset. Vi inviger detta lördagen 27 maj. Åke Olofsson och Erik Hultby leder den samlingen. Välkomna med, hur många som helst!

 

Årets program finns här för nedladdning.

Sofielundsprogrammet